Kontaktprogram

 

A Kontaktprogram célja, hogy első kézből nyújthassunk információkat a potenciális felvételizőinknek. Az alábbi formban található kontaktjaink közül jelentkezhetsz az általad legszimpatikusabbnak talált emberhez, aki az általad preferált módon a jelentkezést követően felkeres téged.

 

Jelentkezés

Ferenczi Borbála

BCE nemzetközi tanulmányok szakon végzett

Sziasztok!!
Ferenczi Bori vagyok, idén nyáron végeztem a Corvinus nemzetközi tanulmányok szakán.
Érdekelnek a művészetek, a kulturális diplomácia, élek-halok az irodalomért és az utazásért.
A GyDSz-nek több mint két éve vagyok tagja, ez idő alatt voltam Rendezvénykoordinátor is, és vettem részt különböző projektekben a szakkolin belül. Szívemen viselem a szervezet mindennapi életét és fejlődését, úgyhogy ha bármi kérdésed van az egyetemről, a szakkoliról, vagy csak úgy általában az életről (imádom az ilyen beszélgetéseket), akkor keress bátran!

Pusztai Patrik

NT III. évfolyam

Patrik vagyok, harmadéves nemzetközi tanulmányok szakos hallgató a Corvinuson és lassan két éve büszke szakkolis. A biztonságpolitika, Skandinávia, illetve az Európai Unió működése érdekel igazán, de általánosságban bármilyen társadalmi kérdésről is nagyon szeretek vitázni. Szabaidőmben igyekszem sokat olvasni, moziba járni, barátaimmal időt tölteni és aludni.
Fun fact rólam: rajongok Tim Burton filmjeiért. Ha bármi érdekel a GyDSz-szel kapcsolatban, nyugodtan keress. Ez olyan mint egy társkereső hirdetés, szóval jelige: fánk

Somlai Rózi

NTA III. évfolyam

Rózi vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem végzős, nemzetközi tanulmányok (angol) alapszakos hallgatója. Érdekel a szak vagy esetleg valami teljesen más? Írj nekem bátran és beszéljük át. NT-sként kifejezetten érdekel a diplomácia, otthon vagyok a latin és spanyol világban, de érdekel a Közel-Kelet és az arab világ is. Személyes és karrier szempontú fejlődésem a fő prioritásom, ugyanakkor szeretem megélni a mindennapok szépségét és igyekszem kihasználni az élet adta lehetőségeket. Szakmai gyakorlatomat az Amerikai Nagykövetségen töltöttem, de van tapsztalatom az államigazgatásban és a KKV-k terén is. A munka mellett sokat utazom, szeretek főzni, kávézni, fotózni, vezetni és a természetben lenni. Összességében egy rendkívül nyitott lánynak tartom magam, aki bárkivel könnyen megtalálja az összhangot.

Ohnsorge Nóra

ELTE nemzetközi tanulmányok II. évfolyam

Sziasztok! Nóri vagyok, a szakkoli azon kisebbségébe tartozom, akik az ELTE-re járnak nemzetközi tanulmányokra. Másodéves hallgató vagyok, és volt szerencsém bekerülni a Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiumába. Úgy érzem életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem. 🙂 Nagyon szeretek segíteni másoknak. Imádok utazni és szeretek mindig újat tanulni, érdekelnek a nyelvek. Ha érdekel a szakkoli és szeretnél egy fantasztikus csapat tagja lenni, vagy érdekel a nemzetközi tanulmányok, akkor nyugodtan írj rám, beszéljünk! 🙂

A Szakkollégium SZMSZ-e: letöltés

Szakkollégium Alapszabálya: letöltés

Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiuma © 2022
Budapest, Fővám tér 8, 1093

Adatkezelési tájékoztató