Kontaktprogram

 

A Kontaktprogram célja, hogy első kézből nyújthassunk információkat a potenciális felvételizőinknek. Az alábbi formban található kontaktjaink közül jelentkezhetsz az általad legszimpatikusabbnak talált emberhez, aki az általad preferált módon a jelentkezést követően felkeres téged.

 

Jelentkezés

Bajnai Lúcia

NTA III. évfolyam ENTP (Vitázó)

Bajnai Lucia a nevem, de becenevemen Lulu. Egyszerű, kedved, aranyos, csendes lány vagyok. Azt hiszem jobban tudok négy szem közt nyitni, mint nagy társaságban, szóval nyugodtan írhatsz nekem. Szakmailag a szociálpolitika érdekel, illetve a civil szektor működése, szereplői. Szabadidőmben hajtogatok, régi filmeket nézek, idézeteket bújok és elektroswinget hallgatok. A legjobbakat kívánom Neked!

Potsay Zille

NT II. évfolyam Személyiség: ENFP (Kampányfőnök)

Sziasztok! Potsay Zille vagyok, másodéves nemzetközi tanulmányok szakos a Corvinuson. Az nt-belül még nincs egy konkrét érdeklődési területem, de mindig is oda voltam a protokollért és az etikettért, valamint kicsi korom óta rajongok Japánért és a távol-keletért, ezért sokat foglalkozom az ottani eseményekkel, az őket érintő kérdésekkel. Szabadidőmben nagyon szeretek túrázni a kutyusommal, egy pici fél éves shibával, vagy otthon maradni és társasozni, amiből már egy kisebb lerakatunk van a barátommal esetleg krimiket nézni a kanapén
Fun fact: az utóbbi időben rákattantam a lol-ra, szigorúan csak nézőként, és ezért most egész nap azt várom, hogy a vb-t nézhessem.
Ha a GYDSZ-el vagy a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdés felmerül bennetek keressetek bizalommal!

Somlai Rózi

NTA II. évfolyam Személyiség: ENFP (Kampányfőnök)

A nevem Rózi, a Budapesti Corvinus Egyetem másodéves, nemzetközi tanulmányok (angol) szakos hallgatója vagyok. Érdekel a szak vagy esetleg valami teljesen más? Írj nekem bátran és beszéljük át. Én is fontolgatom, hogy beiratkozom jogra… Magánéleti és szakmai fejlődésemet minden elé helyezem, ugyanakkor, ne gondold, hogy ez az egyetlen személyiségjegyem. Utazásaimat rendkívül meghatározónak tartom és hiszek abban, hogy minden okkal történik. Szakmai gyakorlatomat az Amerikai Nagykövetségen töltöttem, de tanulmányaim mellett továbbra sem tétlenkedem.

Polyik Marci

NT II. évfolyam Személyiség: ENFJ (Főszereplő)

Másodéves NTA hallgató vagyok Corvinuson, szociológia, nemzetközi jog és urbanisztika felé érdeklődöm. Szenvedélyem a sport, az idegen nyelvek és a nápolyi olasz pizza.

Vaski Eszti

NT III. évfolyam Személyiség: ESFJ (Konzul)

Sziasztok!
Esztinek hívnak és harmadéves nemzetközi tanulmányok szakos hallgató vagyok.
Ezen a területen belül leginkább a kulturális diplomácia és a konzuli ügyek a legfőbb érdeklődési területem, az országokat tekintve pedig Indiával foglalkozom szívesen, ami a szakdogám egyik fő elemét is kiteszi.
Ezek után pedig jöhet néhány full közhelyes, de igaz dolog rólam, például az, hogy szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni, társasozni, utazni, színházba járni és a barátaimmal lenni.
Végül pedig néhány funfact rólam, ami végülis nem tudom mennyire fun, de fact (mivel kérték, hogy írjak ilyet is): szívesen próbálok ki különböző ételeket a világ minden tájáról, szeretem a jó borokat és utálom a késést!
Ha ezek után úgy gondolod, hogy az imént említett témákban tudnék neked segíteni, vagy a Szakkolival kapcsolatban lenne néhány kérdésed, keress nyugodtan, mint GyDSz Kontaktot!