Tavaszi Bevonó Tábor

Április ötödikén a Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiuma kilépett a főváros nyüzsgéséből, és két teljes napot szentelt a csapat összerázására. Sok új taggal bővültünk, így rengeteg csapatépítő programon vettünk részt, azonban sikerrel jártunk, hiszen hazafelé már egy összekovácsolt csapatként indultunk útnak.

 

Késő délutánra a szakkollégiumunk nagy része lejutott a szigetszentmártoni tábor helyszínre, ahol szinte azonnal megkezdődtek az ismerkedős játékok. Ezután egy bensőséges beszélgetésben volt lehetőségünk részt venni mentorunkkal, Szalai Mátéval. Miután lezajlott a vacsora, csoportokra bomlottunk, hogy minél több új és régi tag is megismerhesse egymást, ezután pedig újabb szórakoztató játékok következtek, amelyek az éjszakába nyúltak.

 

A második nap reggelije után mindenki fáradtan, de izgatottan várta a nap további programjait.  A játékok folytatódtak, sőt, ebéd előtt az új GyDSz tagság megismerkedhetett a Mr.X nevezetű játékkal is, ami egyből szinte mindenkit a rabjává tett. Ebéd után a régi tagság segített megismertetni az újoncokkal a szakkollégiumunk működését, azon belül a különböző szekciókat. Csapatonként körbe jártuk az öt szekció állomásait, aminek köszönhetően kialakulhatott bennünk, hogy melyikben tudnánk a legproduktívabban dolgozni. A szekciók bemutatkozása után az egyik legizgalmasabb program kezdődött – a nyolc mentor páros megismerése. Minden egyes mentor páros különböző, de nagyon jópofa programot csinált az új tagoknak az ismerkedés céljából. Ez a program elég késő estig tartott, de senki nem bánta, mert nagyon élvezte mindenki! A mentor program után kötetlen szabad foglalkozás következett.

 

Másnap reggel mikor haza indultunk, már nem látszódott az új tagok és a régi tagok között a különbség, így hát sikeresen végződött a 2019-es tavaszi összerázó tábor!

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Add meg az email címed, hogy rögtön értesülhess újdonságainkról.